Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g899g2247kcal134.8g9g188.8g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi382g1815kcal42g3.8g183.4g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g899g315kcal9g61.1g4.5g12.6g
Salsa medium (Rainbow)292g73kcal3.2g12.6g0.6g4.4g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g135g445kcal2.7g3.4g47.2g0g
Kesäkurpitsa674g115kcal2.7g16.9g4g4.7g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Chili paprika punainen23g9kcal0.4g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7056g10157kcal395.4g239.2g857.8g51g
Valittu annoskoko3528g5079kcal197.7g119.6g428.9g25.5g
Annoskoko puolitettuna1764g2539kcal98.9g59.8g214.5g12.8g
Arvot/100g100g144kcal5.6g3.4g12.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200274