Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g999g2497kcal149.8g10g209.7g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi425g2016kcal46.7g4.2g203.7g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g999g350kcal10g67.9g5g14g
Salsa medium (Rainbow)325g81kcal3.6g14g0.6g4.9g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g150g494kcal3g3.7g52.4g0g
Kesäkurpitsa749g127kcal3g18.7g4.5g5.2g
Sipuli (kuorittu)250g67kcal3.2g12g0.5g4.2g
Chili paprika punainen25g10kcal0.5g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7840g11286kcal439.6g265.4g952.8g56.6g
Valittu annoskoko3920g5643kcal219.8g132.7g476.4g28.3g
Annoskoko puolitettuna1960g2821kcal109.9g66.4g238.2g14.2g
Arvot/100g100g144kcal5.6g3.4g12.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200274