Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g13g31kcal1.9g0.1g2.6g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi5.3g25kcal0.6g0.1g2.5g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g13g4.4kcal0.1g0.8g0.1g0.2g
Salsa medium (Rainbow)4.1g1kcal0g0.2g0g0.1g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g1.9g6.2kcal0g0g0.7g0g
Kesäkurpitsa9g1.6kcal0g0.2g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Chili paprika punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g141kcal5.2g3g12g1g
Valittu annoskoko49g71kcal2.6g1.5g6g0.5g
Annoskoko puolitettuna25g35kcal1.3g0.8g3g0.3g
Arvot/100g100g144kcal5.3g3.1g12.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200274