Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g125g312kcal18.7g1.2g26.2g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi53g252kcal5.8g0.5g25.5g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g125g44kcal1.2g8.5g0.6g1.7g
Salsa medium (Rainbow)41g10kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g19g62kcal0.4g0.5g6.6g0g
Kesäkurpitsa94g16kcal0.4g2.3g0.6g0.7g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Chili paprika punainen3.1g1.2kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana980g1410kcal54.8g33g119.4g7g
Valittu annoskoko490g705kcal27.4g16.5g59.7g3.5g
Annoskoko puolitettuna245g353kcal13.7g8.3g29.9g1.8g
Arvot/100g100g144kcal5.6g3.4g12.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200274