Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g1398g3496kcal209.7g14g293.6g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi594g2823kcal65.4g5.9g285.2g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1398g489kcal14g95.1g7g19.6g
Salsa medium (Rainbow)454g114kcal5g19.5g0.9g6.8g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g210g692kcal4.2g5.2g73.4g0g
Kesäkurpitsa1049g178kcal4.2g26.2g6.3g7.3g
Sipuli (kuorittu)350g94kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Chili paprika punainen35g14kcal0.7g3.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10976g15800kcal615.4g371.6g1334.2g79.2g
Valittu annoskoko5488g7900kcal307.7g185.8g667.1g39.6g
Annoskoko puolitettuna2744g3950kcal153.9g92.9g333.6g19.8g
Arvot/100g100g144kcal5.6g3.4g12.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200274