Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g150g375kcal22.5g1.5g31.5g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi64g302kcal7g0.6g30.6g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g150g52kcal1.5g10.2g0.7g2.1g
Salsa medium (Rainbow)49g12kcal0.5g2.1g0.1g0.7g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g23g74kcal0.4g0.6g7.9g0g
Kesäkurpitsa112g19kcal0.4g2.8g0.7g0.8g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Chili paprika punainen3.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1176g1693kcal65.8g39.8g143.2g8.4g
Valittu annoskoko588g846kcal32.9g19.9g71.6g4.2g
Annoskoko puolitettuna294g423kcal16.5g10g35.8g2.1g
Arvot/100g100g144kcal5.6g3.4g12.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200274