Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g1598g3995kcal239.7g16g335.6g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi679g3226kcal74.7g6.8g326g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1598g559kcal16g108.7g8g22.4g
Salsa medium (Rainbow)519g130kcal5.7g22.3g1g7.8g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g240g791kcal4.8g6g83.9g0g
Kesäkurpitsa1199g204kcal4.8g30g7.2g8.4g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Chili paprika punainen40g16kcal0.8g3.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12544g18057kcal703.4g425.2g1525g90.8g
Valittu annoskoko6272g9029kcal351.7g212.6g762.5g45.4g
Annoskoko puolitettuna3136g4514kcal175.9g106.3g381.3g22.7g
Arvot/100g100g144kcal5.6g3.4g12.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200274