Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g1600g4000kcal240g16g336g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi680g3230kcal74.8g6.8g326.4g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1600g560kcal16g108.8g8g22.4g
Salsa medium (Rainbow)520g130kcal5.7g22.4g1g7.8g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g240g792kcal4.8g6g84g0g
Kesäkurpitsa1200g204kcal4.8g30g7.2g8.4g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Chili paprika punainen40g16kcal0.8g3.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12560g18080kcal704.2g425.6g1526.8g90.8g
Valittu annoskoko6280g9040kcal352.1g212.8g763.4g45.4g
Annoskoko puolitettuna3140g4520kcal176.1g106.4g381.7g22.7g
Arvot/100g100g144kcal5.6g3.4g12.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200274