Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g175g437kcal26.2g1.7g36.7g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi74g353kcal8.2g0.7g35.7g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g175g61kcal1.7g11.9g0.9g2.4g
Salsa medium (Rainbow)57g14kcal0.6g2.4g0.1g0.9g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g26g87kcal0.5g0.7g9.2g0g
Kesäkurpitsa131g22kcal0.5g3.3g0.8g0.9g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Chili paprika punainen4.4g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1372g1975kcal76.8g46.4g167g9.8g
Valittu annoskoko686g987kcal38.4g23.2g83.5g4.9g
Annoskoko puolitettuna343g494kcal19.2g11.6g41.8g2.5g
Arvot/100g100g144kcal5.6g3.4g12.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200274