Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g1998g4994kcal299.6g20g419.5g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi849g4032kcal93.4g8.5g407.5g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1998g699kcal20g135.8g10g28g
Salsa medium (Rainbow)649g162kcal7.1g27.9g1.3g9.7g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g300g989kcal6g7.5g104.9g0g
Kesäkurpitsa1498g255kcal6g37.5g9g10.5g
Sipuli (kuorittu)499g135kcal6.5g24g1g8.5g
Chili paprika punainen50g20kcal1g4.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15680g22571kcal879.2g531.4g1906.4g113.4g
Valittu annoskoko7840g11286kcal439.6g265.7g953.2g56.7g
Annoskoko puolitettuna3920g5643kcal219.8g132.9g476.6g28.4g
Arvot/100g100g144kcal5.6g3.4g12.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200274