Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g225g562kcal33.7g2.2g47.2g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi96g454kcal10.5g1g45.8g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g225g79kcal2.2g15.3g1.1g3.1g
Salsa medium (Rainbow)73g18kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g34g111kcal0.7g0.8g11.8g0g
Kesäkurpitsa169g29kcal0.7g4.2g1g1.2g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Chili paprika punainen5.6g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1764g2539kcal98.8g59.6g214.2g12.8g
Valittu annoskoko882g1270kcal49.4g29.8g107.1g6.4g
Annoskoko puolitettuna441g635kcal24.7g14.9g53.6g3.2g
Arvot/100g100g144kcal5.6g3.4g12.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200274