Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g25g62kcal3.7g0.2g5.2g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi11g50kcal1.2g0.1g5.1g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g25g8.7kcal0.2g1.7g0.1g0.3g
Salsa medium (Rainbow)8.1g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g3.7g12kcal0.1g0.1g1.3g0g
Kesäkurpitsa19g3.2kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Chili paprika punainen0.6g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g282kcal11g6.6g23.6g1.2g
Valittu annoskoko98g141kcal5.5g3.3g11.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna49g71kcal2.8g1.7g5.9g0.3g
Arvot/100g100g144kcal5.6g3.4g12.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200274