Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g25g63kcal3.8g0.3g5.3g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi11g51kcal1.2g0.1g5.1g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g25g8.8kcal0.3g1.7g0.1g0.4g
Salsa medium (Rainbow)8.1g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g3.8g12kcal0.1g0.1g1.3g0g
Kesäkurpitsa19g3.2kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Chili paprika punainen0.6g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g283kcal11.4g6.8g23.8g1.4g
Valittu annoskoko98g141kcal5.7g3.4g11.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna49g71kcal2.9g1.7g6g0.4g
Arvot/100g100g144kcal5.8g3.5g12.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200274