Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g250g624kcal37.5g2.5g52.4g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi106g504kcal11.7g1.1g50.9g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g250g87kcal2.5g17g1.2g3.5g
Salsa medium (Rainbow)81g20kcal0.9g3.5g0.2g1.2g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g38g124kcal0.7g0.9g13.1g0g
Kesäkurpitsa187g32kcal0.7g4.7g1.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Chili paprika punainen6.2g2.5kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1960g2821kcal109.8g66.6g238g14.2g
Valittu annoskoko980g1411kcal54.9g33.3g119g7.1g
Annoskoko puolitettuna490g705kcal27.5g16.7g59.5g3.6g
Arvot/100g100g144kcal5.6g3.4g12.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200274