Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Valkuainen (100g)17g7.1kcal1.7g0.3g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g3.8g2.4kcal0.1g0g0.9g0g
Taloussuklaa, Fazer19g97kcal0.7g10.5g5.6g1g
Vispikerma Flora 20%47g103kcal1.4g2.3g9.4g0g
Marianne suklaarakeet14g67kcal0.4g9.7g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g568kcal9.8g45.6g38.4g2g
Valittu annoskoko106g284kcal4.9g22.8g19.2g1g
Annoskoko puolitettuna53g142kcal2.5g11.4g9.6g0.5g
Arvot/100g100g269kcal4.6g21.6g18.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410