Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.7g0g
Valkuainen (100g)181g76kcal17.7g2.7g0.2g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g40g26kcal1.4g0.1g10g0g
Taloussuklaa, Fazer201g1033kcal7.8g112.3g60.2g10.6g
Vispikerma Flora 20%501g1103kcal15g25.1g100.3g0g
Marianne suklaarakeet150g714kcal4.2g103.8g30.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2256g6060kcal106g488.4g413g21.2g
Valittu annoskoko1128g3030kcal53g244.2g206.5g10.6g
Annoskoko puolitettuna564g1515kcal26.5g122.1g103.3g5.3g
Arvot/100g100g269kcal4.7g21.7g18.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410