Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Valkuainen (100g)271g114kcal26.5g4.1g0.3g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g60g39kcal2.1g0.1g15g0g
Taloussuklaa, Fazer301g1549kcal11.7g168.4g90.2g15.9g
Vispikerma Flora 20%752g1654kcal22.6g37.6g150.4g0g
Marianne suklaarakeet226g1072kcal6.3g155.7g45.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3384g9091kcal159g732.2g619g31.8g
Valittu annoskoko1692g4545kcal79.5g366.1g309.5g15.9g
Annoskoko puolitettuna846g2273kcal39.8g183.1g154.8g8g
Arvot/100g100g269kcal4.7g21.6g18.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410