Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Valkuainen (100g)28g12kcal2.8g0.4g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g6.3g4kcal0.2g0g1.6g0g
Taloussuklaa, Fazer31g161kcal1.2g17.5g9.4g1.7g
Vispikerma Flora 20%78g172kcal2.3g3.9g15.7g0g
Marianne suklaarakeet24g112kcal0.7g16.2g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana352g947kcal16.6g76g64.6g3.4g
Valittu annoskoko176g473kcal8.3g38g32.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna88g237kcal4.2g19g16.2g0.9g
Arvot/100g100g269kcal4.7g21.6g18.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410