Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 97g138kcal12.1g0.3g9.9g0g
Valkuainen (100g)316g133kcal31g4.7g0.3g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g70g45kcal2.5g0.1g17.5g0g
Taloussuklaa, Fazer351g1807kcal13.7g196.5g105.3g18.6g
Vispikerma Flora 20%877g1930kcal26.3g43.9g175.5g0g
Marianne suklaarakeet263g1250kcal7.4g181.6g52.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3948g10606kcal186g854.2g722.2g37.2g
Valittu annoskoko1974g5303kcal93g427.1g361.1g18.6g
Annoskoko puolitettuna987g2652kcal46.5g213.6g180.6g9.3g
Arvot/100g100g269kcal4.7g21.6g18.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410