Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Valkuainen (100g)34g14kcal3.3g0.5g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g7.5g4.8kcal0.3g0g1.9g0g
Taloussuklaa, Fazer38g194kcal1.5g21.1g11.3g2g
Vispikerma Flora 20%94g207kcal2.8g4.7g18.8g0g
Marianne suklaarakeet28g134kcal0.8g19.5g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana423g1136kcal20g91.6g77.4g4g
Valittu annoskoko211g568kcal10g45.8g38.7g2g
Annoskoko puolitettuna106g284kcal5g22.9g19.4g1g
Arvot/100g100g269kcal4.7g21.7g18.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410