Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Valkuainen (100g)361g152kcal35.4g5.4g0.4g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g80g51kcal2.8g0.2g20.1g0g
Taloussuklaa, Fazer401g2066kcal15.6g224.6g120.3g21.3g
Vispikerma Flora 20%1003g2206kcal30.1g50.1g200.5g0g
Marianne suklaarakeet301g1429kcal8.4g207.6g60.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4512g12121kcal212.2g976.4g825.6g42.6g
Valittu annoskoko2256g6060kcal106.1g488.2g412.8g21.3g
Annoskoko puolitettuna1128g3030kcal53.1g244.1g206.4g10.7g
Arvot/100g100g269kcal4.7g21.6g18.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410