Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Valkuainen (100g)406g171kcal39.8g6.1g0.4g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g90g58kcal3.2g0.2g22.6g0g
Taloussuklaa, Fazer451g2324kcal17.6g252.7g135.4g23.9g
Vispikerma Flora 20%1128g2482kcal33.8g56.4g225.6g0g
Marianne suklaarakeet338g1607kcal9.5g233.5g67.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5076g13636kcal238.8g1098.6g928.8g47.8g
Valittu annoskoko2538g6818kcal119.4g549.3g464.4g23.9g
Annoskoko puolitettuna1269g3409kcal59.7g274.7g232.2g12g
Arvot/100g100g269kcal4.7g21.6g18.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410