Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Valkuainen (100g)45g19kcal4.4g0.7g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g10g6.4kcal0.4g0g2.5g0g
Taloussuklaa, Fazer50g258kcal2g28g15g2.7g
Vispikerma Flora 20%125g275kcal3.7g6.2g25g0g
Marianne suklaarakeet38g178kcal1g25.9g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana563g1511kcal26.4g121.6g102.8g5.4g
Valittu annoskoko281g756kcal13.2g60.8g51.4g2.7g
Annoskoko puolitettuna141g378kcal6.6g30.4g25.7g1.4g
Arvot/100g100g269kcal4.7g21.6g18.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410