Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 138g197kcal17.2g0.4g14.1g0g
Valkuainen (100g)451g190kcal44.2g6.8g0.5g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g100g64kcal3.5g0.2g25.1g0g
Taloussuklaa, Fazer501g2582kcal19.6g280.7g150.4g26.6g
Vispikerma Flora 20%1253g2757kcal37.6g62.7g250.7g0g
Marianne suklaarakeet376g1786kcal10.5g259.4g75.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5640g15151kcal265.2g1220.4g1032g53.2g
Valittu annoskoko2820g7576kcal132.6g610.2g516g26.6g
Annoskoko puolitettuna1410g3788kcal66.3g305.1g258g13.3g
Arvot/100g100g269kcal4.7g21.6g18.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410