Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Valkuainen (100g)51g21kcal5g0.8g0.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g11g7.2kcal0.4g0g2.8g0g
Taloussuklaa, Fazer56g291kcal2.2g31.6g16.9g3g
Vispikerma Flora 20%141g310kcal4.2g7g28.2g0g
Marianne suklaarakeet42g201kcal1.2g29.2g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana635g1704kcal29.8g137.2g116.2g6g
Valittu annoskoko317g852kcal14.9g68.6g58.1g3g
Annoskoko puolitettuna159g426kcal7.5g34.3g29.1g1.5g
Arvot/100g100g269kcal4.7g21.6g18.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410