Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 165g236kcal20.7g0.5g17g0g
Valkuainen (100g)541g227kcal53.1g8.1g0.5g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g120g77kcal4.2g0.2g30.1g0g
Taloussuklaa, Fazer602g3098kcal23.5g336.9g180.5g31.9g
Vispikerma Flora 20%1504g3309kcal45.1g75.2g300.8g0g
Marianne suklaarakeet451g2143kcal12.6g311.3g90.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6768g18181kcal318.4g1464.4g1238.2g63.8g
Valittu annoskoko3384g9091kcal159.2g732.2g619.1g31.9g
Annoskoko puolitettuna1692g4545kcal79.6g366.1g309.6g16g
Arvot/100g100g269kcal4.7g21.6g18.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410