Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Valkuainen (100g)5.6g2.4kcal0.6g0.1g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g1.3g0.8kcal0g0g0.3g0g
Taloussuklaa, Fazer6.3g32kcal0.2g3.5g1.9g0.3g
Vispikerma Flora 20%16g35kcal0.5g0.8g3.1g0g
Marianne suklaarakeet4.7g22kcal0.1g3.2g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g190kcal3.2g15.2g12.8g0.6g
Valittu annoskoko35g95kcal1.6g7.6g6.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g47kcal0.8g3.8g3.2g0.2g
Arvot/100g100g269kcal4.5g21.5g18.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410