Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Valkuainen (100g)56g24kcal5.5g0.8g0.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g13g8kcal0.4g0g3.1g0g
Taloussuklaa, Fazer63g323kcal2.4g35.1g18.8g3.3g
Vispikerma Flora 20%157g345kcal4.7g7.8g31.3g0g
Marianne suklaarakeet47g223kcal1.3g32.4g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana705g1894kcal33g152.4g129g6.6g
Valittu annoskoko353g947kcal16.5g76.2g64.5g3.3g
Annoskoko puolitettuna176g474kcal8.3g38.1g32.3g1.7g
Arvot/100g100g269kcal4.7g21.6g18.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410