Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 193g275kcal24.1g0.6g19.8g0g
Valkuainen (100g)632g265kcal61.9g9.5g0.6g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g140g90kcal4.9g0.3g35.1g0g
Taloussuklaa, Fazer702g3615kcal27.4g393g210.6g37.2g
Vispikerma Flora 20%1755g3860kcal52.6g87.7g350.9g0g
Marianne suklaarakeet526g2500kcal14.7g363.2g105.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7896g21211kcal371.2g1708.6g1444.6g74.4g
Valittu annoskoko3948g10606kcal185.6g854.3g722.3g37.2g
Annoskoko puolitettuna1974g5303kcal92.8g427.2g361.2g18.6g
Arvot/100g100g269kcal4.7g21.6g18.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410