Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Valkuainen (100g)720g302kcal70.6g10.8g0.7g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g160g102kcal5.6g0.3g40g0g
Taloussuklaa, Fazer800g4120kcal31.2g448g240g42.4g
Vispikerma Flora 20%2000g4400kcal60g100g400g0g
Marianne suklaarakeet600g2850kcal16.8g414g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9000g24177kcal423.4g1947.6g1646.6g84.8g
Valittu annoskoko4500g12089kcal211.7g973.8g823.3g42.4g
Annoskoko puolitettuna2250g6044kcal105.9g486.9g411.7g21.2g
Arvot/100g100g269kcal4.7g21.6g18.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410