Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 221g315kcal27.6g0.7g22.6g0g
Valkuainen (100g)722g303kcal70.7g10.8g0.7g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g160g103kcal5.6g0.3g40.1g0g
Taloussuklaa, Fazer802g4131kcal31.3g449.2g240.6g42.5g
Vispikerma Flora 20%2005g4412kcal60.2g100.3g401.1g0g
Marianne suklaarakeet602g2858kcal16.8g415.1g120.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9024g24242kcal424.4g1952.8g1650.8g85g
Valittu annoskoko4512g12121kcal212.2g976.4g825.4g42.5g
Annoskoko puolitettuna2256g6061kcal106.1g488.2g412.7g21.3g
Arvot/100g100g269kcal4.7g21.6g18.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410