Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Valkuainen (100g)79g33kcal7.7g1.2g0.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g18g11kcal0.6g0g4.4g0g
Taloussuklaa, Fazer88g452kcal3.4g49.1g26.3g4.6g
Vispikerma Flora 20%219g483kcal6.6g11g43.9g0g
Marianne suklaarakeet66g313kcal1.8g45.4g13.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana987g2651kcal46.2g213.6g180.8g9.2g
Valittu annoskoko493g1326kcal23.1g106.8g90.4g4.6g
Annoskoko puolitettuna247g663kcal11.6g53.4g45.2g2.3g
Arvot/100g100g269kcal4.7g21.6g18.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410