Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 248g354kcal31g0.7g25.4g0g
Valkuainen (100g)812g341kcal79.6g12.2g0.8g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g181g116kcal6.3g0.4g45.1g0g
Taloussuklaa, Fazer902g4647kcal35.2g505.3g270.7g47.8g
Vispikerma Flora 20%2256g4963kcal67.7g112.8g451.2g0g
Marianne suklaarakeet677g3215kcal19g467g135.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10152g27272kcal477.6g2196.8g1857.2g95.6g
Valittu annoskoko5076g13636kcal238.8g1098.4g928.6g47.8g
Annoskoko puolitettuna2538g6818kcal119.4g549.2g464.3g23.9g
Arvot/100g100g269kcal4.7g21.6g18.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410