Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 276g393kcal34.5g0.8g28.3g0g
Valkuainen (100g)902g379kcal88.4g13.5g0.9g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g201g128kcal7g0.4g50.1g0g
Taloussuklaa, Fazer1003g5164kcal39.1g561.5g300.8g53.1g
Vispikerma Flora 20%2507g5515kcal75.2g125.3g501.3g0g
Marianne suklaarakeet752g3572kcal21.1g518.9g150.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11280g30302kcal530.6g2440.8g2063.6g106.2g
Valittu annoskoko5640g15151kcal265.3g1220.4g1031.8g53.1g
Annoskoko puolitettuna2820g7576kcal132.7g610.2g515.9g26.6g
Arvot/100g100g269kcal4.7g21.6g18.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410