Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Valkuainen (100g)102g43kcal9.9g1.5g0.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g23g14kcal0.8g0g5.6g0g
Taloussuklaa, Fazer113g581kcal4.4g63.2g33.8g6g
Vispikerma Flora 20%282g620kcal8.5g14.1g56.4g0g
Marianne suklaarakeet85g402kcal2.4g58.4g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1269g3409kcal59.8g274.6g232g12g
Valittu annoskoko635g1704kcal29.9g137.3g116g6g
Annoskoko puolitettuna317g852kcal15g68.7g58g3g
Arvot/100g100g269kcal4.7g21.6g18.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410