Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Valkuainen (100g)11g4.7kcal1.1g0.2g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g2.5g1.6kcal0.1g0g0.6g0g
Taloussuklaa, Fazer13g65kcal0.5g7g3.8g0.7g
Vispikerma Flora 20%31g69kcal0.9g1.6g6.3g0g
Marianne suklaarakeet9g45kcal0.3g6.5g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g378kcal6.6g30.6g26g1.4g
Valittu annoskoko70g189kcal3.3g15.3g13g0.7g
Annoskoko puolitettuna35g95kcal1.7g7.7g6.5g0.4g
Arvot/100g100g269kcal4.7g21.7g18.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410