Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Valkuainen (100g)135g57kcal13.3g2g0.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g30g19kcal1.1g0.1g7.5g0g
Taloussuklaa, Fazer150g775kcal5.9g84.2g45.1g8g
Vispikerma Flora 20%376g827kcal11.3g18.8g75.2g0g
Marianne suklaarakeet113g536kcal3.2g77.8g22.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1692g4546kcal80g366g309.4g16g
Valittu annoskoko846g2273kcal40g183g154.7g8g
Annoskoko puolitettuna423g1136kcal20g91.5g77.4g4g
Arvot/100g100g269kcal4.7g21.6g18.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410