Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Valkuainen (100g)1440g605kcal141.1g21.6g1.4g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g320g205kcal11.2g0.6g80g0g
Taloussuklaa, Fazer1600g8240kcal62.4g896g480g84.8g
Vispikerma Flora 20%4000g8800kcal120g200g800g0g
Marianne suklaarakeet1200g5700kcal33.6g828g240g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18000g48355kcal846.6g3895g3293g169.6g
Valittu annoskoko9000g24177kcal423.3g1947.5g1646.5g84.8g
Annoskoko puolitettuna4500g12089kcal211.7g973.8g823.3g42.4g
Arvot/100g100g269kcal4.7g21.6g18.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410