Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Valkuainen (100g)158g66kcal15.5g2.4g0.2g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g35g23kcal1.2g0.1g8.8g0g
Taloussuklaa, Fazer176g904kcal6.8g98.3g52.6g9.3g
Vispikerma Flora 20%439g965kcal13.2g21.9g87.7g0g
Marianne suklaarakeet132g625kcal3.7g90.8g26.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1974g5303kcal92.8g427.2g361g18.6g
Valittu annoskoko987g2652kcal46.4g213.6g180.5g9.3g
Annoskoko puolitettuna494g1326kcal23.2g106.8g90.3g4.7g
Arvot/100g100g269kcal4.7g21.6g18.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410