Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 47g104kcal8.2g0g8g0g
Kananmuna kuoreton 15g21kcal1.9g0g1.5g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g14g16kcal0.4g0.5g1.3g0g
Edamer Viipale, annos 18g14g43kcal3.4g0.3g3.2g0g
Sipuli 5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaatti 10g2.3kcal0.1g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g381kcal28.4g3.4g28g0.4g
Valittu annoskoko106g190kcal14.2g1.7g14g0.2g
Annoskoko puolitettuna53g95kcal7.1g0.9g7g0.1g
Arvot/100g100g180kcal13.4g1.6g13.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201249