Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 71g157kcal12.4g0g12g0g
Kananmuna kuoreton 22g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g20g24kcal0.6g0.8g2g0g
Edamer Viipale, annos 18g20g65kcal5g0.4g4.8g0g
Sipuli 7.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Tomaatti 15g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana318g572kcal42.4g5.4g42.2g1g
Valittu annoskoko159g286kcal21.2g2.7g21.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna80g143kcal10.6g1.4g10.6g0.3g
Arvot/100g100g180kcal13.3g1.7g13.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201249