Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 118g261kcal20.6g0g20g0g
Kananmuna kuoreton 37g53kcal4.6g0.1g3.8g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g34g39kcal0.9g1.3g3.4g0g
Edamer Viipale, annos 18g34g108kcal8.4g0.7g8.1g0g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 4.2g4.6kcal0.3g0.7g0g0.1g
Tomaatti 25g5.7kcal0.1g0.9g0.1g0.4g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana530g953kcal70.2g8.8g70.8g1.6g
Valittu annoskoko265g476kcal35.1g4.4g35.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna133g238kcal17.6g2.2g17.7g0.4g
Arvot/100g100g180kcal13.2g1.7g13.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201249