Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1400g3100kcal245g0g238g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g400g468kcal11.2g16g40g0g
Edamer Viipale, annos 18g400g1288kcal100g8g96g0g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Valkosipuli 50g54kcal3.9g8.1g0.3g1g
Tomaatti 300g68kcal1.7g10.4g0.9g4.2g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6300g11326kcal838.2g105g841.4g17.6g
Valittu annoskoko3150g5663kcal419.1g52.5g420.7g8.8g
Annoskoko puolitettuna1575g2832kcal209.6g26.3g210.4g4.4g
Arvot/100g100g180kcal13.3g1.7g13.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201249