Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 141g313kcal24.7g0g24g0g
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.6g0.1g4.6g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g40g47kcal1.1g1.6g4g0g
Edamer Viipale, annos 18g40g130kcal10.1g0.8g9.7g0g
Sipuli 15g4.6kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 5g5.5kcal0.4g0.8g0g0.1g
Tomaatti 30g6.9kcal0.2g1g0.1g0.4g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana636g1143kcal84.6g10.4g84.8g1.8g
Valittu annoskoko318g572kcal42.3g5.2g42.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna159g286kcal21.2g2.6g21.2g0.5g
Arvot/100g100g180kcal13.3g1.6g13.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201249