Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 165g365kcal28.9g0g28g0g
Kananmuna kuoreton 52g74kcal6.5g0.2g5.3g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g47g55kcal1.3g1.9g4.7g0g
Edamer Viipale, annos 18g47g152kcal11.8g0.9g11.3g0g
Sipuli 18g5.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 5.9g6.4kcal0.5g1g0g0.1g
Tomaatti 35g8kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana742g1334kcal99g12.4g98.8g2g
Valittu annoskoko371g667kcal49.5g6.2g49.4g1g
Annoskoko puolitettuna186g333kcal24.8g3.1g24.7g0.5g
Arvot/100g100g180kcal13.3g1.7g13.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201249