Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 188g417kcal33g0g32g0g
Kananmuna kuoreton 59g85kcal7.4g0.2g6.1g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g54g63kcal1.5g2.2g5.4g0g
Edamer Viipale, annos 18g54g173kcal13.5g1.1g12.9g0g
Sipuli 20g6.1kcal0.3g1g0g0.3g
Valkosipuli 6.7g7.3kcal0.5g1.1g0g0.1g
Tomaatti 40g9kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana848g1525kcal113g14.4g113g2.2g
Valittu annoskoko424g762kcal56.5g7.2g56.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna212g381kcal28.3g3.6g28.3g0.6g
Arvot/100g100g180kcal13.3g1.7g13.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201249