Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 212g470kcal37.1g0g36g0g
Kananmuna kuoreton 67g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g61g71kcal1.7g2.4g6.1g0g
Edamer Viipale, annos 18g61g195kcal15.1g1.2g14.5g0g
Sipuli 23g6.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 7.6g8.2kcal0.6g1.2g0g0.2g
Tomaatti 45g10kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana954g1715kcal127g15.8g127g2.8g
Valittu annoskoko477g858kcal63.5g7.9g63.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna239g429kcal31.8g4g31.8g0.7g
Arvot/100g100g180kcal13.3g1.7g13.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201249