Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 24g52kcal4.1g0g4g0g
Kananmuna kuoreton 7.4g11kcal0.9g0g0.8g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g6.7g7.9kcal0.2g0.3g0.7g0g
Edamer Viipale, annos 18g6.7g22kcal1.7g0.1g1.6g0g
Sipuli 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaatti 5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g191kcal14g1.6g14.2g0.2g
Valittu annoskoko53g95kcal7g0.8g7.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna27g48kcal3.5g0.4g3.6g0.1g
Arvot/100g100g180kcal13.2g1.5g13.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201249