Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 350g775kcal61.2g0g59.5g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g100g117kcal2.8g4g10g0g
Edamer Viipale, annos 18g100g322kcal25g2g24g0g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Tomaatti 75g17kcal0.4g2.6g0.2g1.1g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1575g2831kcal209.4g26.2g210.4g4.6g
Valittu annoskoko788g1416kcal104.7g13.1g105.2g2.3g
Annoskoko puolitettuna394g708kcal52.4g6.6g52.6g1.2g
Arvot/100g100g180kcal13.3g1.7g13.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201249