Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 267g258kcal8g52.3g0.9g2.6g
Paistijauheliha 10%267g454kcal53.4g0g26.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g167g467kcal31.7g0.1g36.7g0g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Maito, Kevyt534g246kcal17.1g25.6g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2536g2867kcal221.2g159.2g144.8g6.4g
Valittu annoskoko1268g1433kcal110.6g79.6g72.4g3.2g
Annoskoko puolitettuna634g717kcal55.3g39.8g36.2g1.6g
Arvot/100g100g113kcal8.7g6.3g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201598